Здравейте!

Казвам се Георги Кривошиев. Аз съм страстен любител фотограф от Пловдив.

За мен фотографията e вдъхновение и страст, а не основен бизнес, с който изкарвам прехраната си! Ето защо го правя с удоволствие без никакъв натиск над хората, с които работя съвместно. Забавлявам се истински и се наслаждавам на естествените резултати от фотосесиите.

Сайта ви предоставя възможност да  споделяте вашите фотографии.Всеки клиент получава безплатна лична галерия с неограничен достъп, защитена с  парола за вход. Може да изтегля, изпраща по имейл, както и да споделя в социалните мрежи любимите си снимки. По този начин ще има пълен контрол над своя албум от всяка точка на света, 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Другото нещо, което искам да направя чрез този сайт, е да ви покажа  някои прекрасни места, на които съм бил. Всеки път, когато пътувам до ново място, ще снимам и ще споделям преживяванията си с вас в кадри. Ще станете свидетели на една различна гледна точка.

Моля, разгледайте моето Портфолио и вижте някои от любимите ми снимки!

Всички препоръки и съвети за фотографията, които са написани в Блога ми, са лично тествани от мен и работят ефективно. Публикациите не са за професионалисти, те са само за хора, които искат да подобрят уменията си във фотографията.

Последвайте ме чрез предпочитаната от вас социална мрежа (най- често, ще ме намерите във Facebook). 

Ако имате въпроси относно моят стил на снимане или бихте искали да говорим за съвместна работа, моля не се колебайте да се свържете с мен от формата за Контакт или на лични съобщения във Фейсбук.

Услуги

Първо, най- важното:

Не работя с всеки, който почука на вратата ми! 

Нищо подобно!

Предпочитам да работя  с хора, които харесват начина ми на работата и искат нещо сходно. Трябва наистина да ви хареса моя стил, преди да се обърнете към мен.

Аз снимам: лични фотосесии, фешън фотосесии и тематични фото проекти.

Не снимам: сватби, семейни тържества, абитуриентски балове, баби и роднини.

Не се колебайте да се свържете с мен, ако ви хареса нещо от моето Портфолио

Всеки клиент след фотосесията получава безплатен достъп за 10 дни до лична онлайн галерия, защитена с парола. През това време има възможност спокойно да разгледа и избере най- добрите кадри. Не е задължен да закупува стотици снимки, само защото са направени. Заплаща само тези, които е харесал.

Като бонус, може да се възползва от личен онлайн албум с неограничен достъп (365 дни в годината) и пълен контрол за изтегляне и  споделяне на снимките си в социалните мрежи.

Така че, моля, изпратете ми съобщение от формата за "Контакт" или във Facebook и аз ще се свържа с вас.

Очаквам с нетърпение да се чуем!


Untitled photo